K podpoře keřů nepoužíváme žádné chemické prostředky, ale výluhy z rostlin, které si sami vyrábíme. Dodržujeme zásady permakultury, pracujeme v souladu
s fázemi měsíce a používáme pouze biodynamické preparáty jako jsou roháček, křemenáček a další.

Blanc de Noirs, extra brut. Vyrobeno klasickou šampaňskou metodou sekundárního kvašení na lahvi.

Barva je lososová. Vůně vína připomíná lístky lesních plodů, anglický bonbon, zelený pepř. Chuť je vyvážená, jemná, lahodná s lehkou kyselinkou.

Tmavě červená barva, ve vůni najdeme černé třesně, brusinky, povidla a koření. Chuť je intenzivní, středně plná. Podloží vinice tvoří vápenaté sedimenty druhohorního moře.

Víno má zlatavou barvu, vůně je výrazná, expresivní, příjemně ovocitá. Ve vůni a chuti můžeme hledat kompotované broskve, mučenku a liči. V dochuti je víno plné, silné a příjemně minerální až slané. Půda vinice je hluboká, jílovito-vápenitá s vyšším podílem aktivního vápníku.

Víno má světle žlutou barvu, provází jej jemná muškátová vůně doplněná vůni květů růží a bílých broskví. V chuti je jemné, vyvážené, s muškátovým aroma a medovostí, kterou podtrhává příjemná chuť bílých grepů.

Cuvée Samet je blend těch nejlepších hroznů, které vyzrály na kutnohorských vinicích v roce 2017 a 2018. Na scelování vína - odrůd Cabernet Cortis, Regent a Pinot Noir se osobně podílel Karel Schwarzenberg. Víno zrálo 20 měsíců v 500 litrových francouzských dubových sudech a bylo plněno bez filtrace.

Aroma je plné lučního kvítí, přezrálých hrušek a vanilky. Chuť je extraktivní, připomíná vyzrálé ovoce, máslové hrušky, mango a koření. Chuť je dlouhá, minerální. Podloží vinice tvoří ruly s vysokým obsahem křemičitanů.

Barva je výraznější daná 24 hodinovým nakvášením rmutu, vůně připomíná vyzrálé lesní ovoce, koření, tabák. Chuť je plná, připomíná marmeládu z malin, ostružin a jahod, dochuť dlouhá minerální. Podloží vinice tvoří vápenaté sedimenty druhohorního moře.

Celé hrozny macerovaly po dobu 8 měsíců v hliněných amforách. Aroma je plné medu, koření, bobulového ovoce, dochuť je dlouhá, minerální.

Víno zrálo přes 12 měsíců v sudech, barva je světle žlutá se slámovými odlesky. Vůně je bohatá, připomíná přezrálé citrusové plody, angrešt, ušlechtilé dřevo, pryskyřici, objevují se v ní lipové tóny. Víno je v závěru minerální, dlouhé, připomínající kamenité podloží vinice U všech svatých. Víno je vhodné pro archivaci. Hrozny byly sklizeny při cukernatosti 20°NM.

Tmavě červená barva, ve vůni najdeme černé třešně, brusinky, povidla a koření. Chuť je intenzivní, středně plná. Podloží vinice tvoří vápenaté sedimenty druhohorního moře. Víno zrálo v sudech po dobu 18 měsíců. Hrozny byly sklizeny při cukernatosti 21,2 °NM.

Víno má zelenkavě žlutou barvu, provází jej jemná muškátová vůně doplněná vůní růží, angreštů a bělomasých broskví. V chuti je jemné vyvážené, s muškátovým aroma.

Šumivé víno vyrobeno druhotným kvašením na lahvi. Víno nebylo degoržováno, proto obsahuje jemné kvasinky.

Barva je lososová. Vůně vína připomíná lístky lesních jahod, anglický bonbon, zelený pepř. Chuť je vyvážená, jemná, lahodná s lehkou kyselinkou. Podloží vinice tvoří písky a štěrkopísky do hloubky 20 m.

Tmavá rubínová barva je doplněna vůní po lesním ovoci, džemu, kávě, pražených mandlích a koření. V chuti se snoubí tóny hořké čokolády, bobulového ovoce a koření. V dochuti je toto víno plné, extraktivní, dlouhé. Hrozny macerovaly 4 týdny v otevřených kádích a následné víno zrálo v dubových sudech po dobu 19 měsíců. Podloží vinice tvoří ruly s vysokým obsahem křemičitanů.